Від -4 вночі, до +7 вдень: якою буде погода у Києві на початку тижня

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото РБК-Украина

Сонце скоро заховається

На початку нового тижня сонце ще трішки потішить столицю України, але потім на зміну йому завітає хмарність. За словами синоптиків, у місті до 13 березня будуть одночасно триматись "мінуси" та "плюси".

Як повідомили на сайті Meteofor, максимальна температура вдень передбачається у середу — до +7 градусів. А найхолодніша ніч з-поміж трьох діб відбулась вже у понеділок.

Понеділок, 11 березня, обіцяє бути ясним, але морозним. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать +4 градусів, а вночі опустились до -4 °C. Протягом доби дутимуть свіжі вітри — 8-9 м/с.

Наступного дня, 12 березня, передбачається суцільна хмарність, але дощу не буде. Вдень повітря прогріється до 6 градусів тепла, а вночі будуть "мінуси" — -3 °C. Протягом ранку та обіду дутиме найсильніші вітри свіжі 8 м/с.

Середина тижня, 13 березня, також очікується дуже похмурою, але сухою. У середу буде найвища денна температура з-поміж трьох днів — +7 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до 0 °C. Вранці та вдень прогнозуються найпотужніші вітри — свіжі 9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, в яких регіонах України найближчим часом очікувати на дощі та мокрий сніг.