Гороскоп на 11 березня: справи Дів підуть у гору, а Козероги зможуть заробити авторитет

Читать на русском
Автор
5888
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 березня 2024 Новина оновлена 11 березня 2024, 08:37
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 березня 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні рекомендує всім знакам Зодіаку не ризикувати зайвий раз і не витрачати гроші марно

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 11 березня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

За будь-якої вашої дії необхідно мати обдуманість і обґрунтованість. Ризики можуть призвести до серйозних фінансових втрат. У сфері стосунків також краще уникати безрозсудних кроків, оскільки це може спричинити проблеми.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Сьогодні існує можливість несподіваних витрат, а в особистому житті може настати неприємний період через життєві проблеми. Найкращим рішенням буде пожертвувати чимось одним на цей час: роботою чи коханням. На Тельців чекає чорна смуга дуже скоро.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Нічні світила вказують на важливість сімейних справ та фінансових питань. Краще приділити увагу сім’ї та плануванню майбутніх доходів. Критичний погляд на ситуацію допоможе оцінити досягнення та поставити нові цілі, що залучають удачу та процвітання.

Рак (22 червня — 22 липня)

Гороскоп на сьогодні наголошує на необхідності ясно висловлювати свої наміри та цілі. Не пояснивши колегам, що від них очікується, або не висловивши партнерові свої почуття та очікування, можна залишитись без підтримки. Перед тим як просити допомоги, варто визначитися з власними потребами. Ракам дуже пощастить у березні 2024 року.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Не слід марнувати гроші даремно. Краще зосередитися на необхідних та важливих покупках. Сьогодні удача на боці тих, хто завжди у русі, у дорозі. Також фортуна посміхнеться всім, хто здатний ділитися з оточуючими позитивними емоціями.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Справи в бізнесі та на роботі підуть на підйом, особливо з самого ранку. Протягом дня можна зайнятися ремонтом старих речей чи обміном товарами. Не пропустіть можливість змінити обстановку, відвідати інше місто або незвідане місце.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Багато хто чекає на енергійний день, але краще його провести в спокої, приділяючи час відпочинку, медитації та турботі про себе. Зовнішні обставини можуть випробувати нас, тому не варто намагатися контролювати все: що менше стресу, то краще.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Цього понеділка краще дотримуватися розумного підходу до всіх завдань та уникати ризиків. Будьте холоднокровними, розважливими та мотивованими. Не забувайте про працьовитість. Інтуїція може бути корисною на початку дня.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Особливо важливо звернути увагу на себе, а не на оточуючих. Тим, хто вже давно розглядає можливість змін, варто зробити крок уперед. А тим, хто тільки-но планує змінити щось у своєму житті, варто бути обачним: необдумані рішення можуть призвести до негативних наслідків. Стрільці стануть щасливими в березні 2024.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Астрологи радять не шукати винних за свої промахи та невдачі. Важливо брати відповідальність за свої вчинки на себе. Такий підхід допоможе заробити авторитет та повагу серед колег та близьких, а також заощадити нерви та час.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

У такі дні варто давати людям другий шанс, навчившись прощати образи та вирішувати нерозуміння миром. В іншому випадку можна опинитися поза грою у будь-яких аспектах життя: у стосунках, у справах, на роботі. Цей день ідеальний для самоаналізу та виправлення минулих помилок.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У спілкуванні з оточуючими ви можете виявити недолік дипломатичності: хтось гостро реагуватиме на будь-які заперечення і читатиме нотації, а хтось просто закриється в собі і не захоче слухати інших. Така впертість може призвести до блокування енергії і в психіці, і в тілі.