Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Терезів закінчиться криза, а Діви можуть змінити роботу

Читать на русском
Автор
570
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Тиждень обіцяє бути важким

У середині березня 2024 року лише на деяких чекає поліпшення фінансового стану, тоді як інші можуть зіткнутися з боргами, шахраями або ж банальним занепадом сил.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні картка попереджає, що на тижні можна чекати на несправедливість у робочих або фінансових справах. Вас можуть обдурити, образити, недооцінити, звинуватити у чомусь, виявити упередженість щодо Вас.

Телець — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Близнюки — перевернута Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає, що найближчого тижня Вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — Ваші партнери з бізнесу можуть Вас обдурити і Ви можете втратити роботу.

Рак — Четвірка мечів

На вас чекають проблеми на роботі та можливі конфлікти з колегами, які можуть досягти такого градусу напруження, що доведеться змінювати роботу. Все буде валитися з рук, так що краще поки що просто відкласти все важливе.

Лев — перевернутий Самітник

На тижні Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що Ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто може вдаватися до "заборонених" прийомів у справах.

Діва — перевернута Вісімка кубків

Якщо наявна робота не влаштовує Вас у всіх сенсах, то, можливо, саме настав час знайти нову — з кращими умовами та більшою зарплатою.

Терези — перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта означає, що Ваше Сонце знову зійде. Після втрат та страждань Ви знову зможете стати на ноги, отримаєте перевагу, шанс на успіх та могутність. Ситуація покращиться просто тому, що гірше бути не може.

Скорпіон — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у Вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все добре, то становище може скоро погіршитися.

Стрілець — перевернута П’ятірка мечів

Вас скоро може чекати раптова втрата, — гаманця, роботи, або просто необґрунтовані фінансові витрати. Візьміть себе до рук і не змішуйте особисте та робоче життя.

Козоріг — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта каже, що гроші будуть йти від Вас і у професійній діяльності не везтиме. Порада на найближчий час, — більше спіть, перегляньте погляди на життя, вибачтеся перед тим, кого образили, і можливо вдасться взяти себе в руки.

Водолій — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає поганою ознакою, — найближчого тижня на Вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Риби — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта натякає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і даремно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень, що призводить Вас до занепаду духу і душевної порожнечі.