Гороскоп Таро на тиждень: Близнюків чекає бентега, а Раків, — експерименти

Читать на русском
Автор
23830
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Тиждень буде дуже вдалим

Середина березня 2024 року обіцяє стати напрочуд продуктивним, радісним і позитивним часом, — на багатьох чекають хороші новини та приємні моменти.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 11 по 17 березня 2024 року включно.

Овен — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Телець — Колісниця

Найближчим часом Ваш розум буде сильнішим за емоції, через що тиждень стане дуже вдалим для вирішення важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Близнюки — перевернута Королева кубків

Тиждень у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем та світу загалом за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Рак — Маг

Ця карта каже, що скоро Ви можете отримати можливість досягти успіху, вирішити якісь завдання та примножити статки шляхом творчих та частково екстравагантних рішень. Не бійтеся пробувати нове.

Лев — Блазень

Скоро Вам може випасти можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Але слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Діва — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас тиждень. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Терези — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Скорпіон — Двійка пентаклів

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то незабаром це може хоч трохи, але змінитись.

Стрілець — перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відмову від світу і переоцінку цінностей, проте її перевернуте положення вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам і новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Козоріг — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо, Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у Ваше життя прийде щось краще.

Водолій — Паж мечів

Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Риби — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.