На автомобільних килимках не залишиться ні порошинки: використовуйте хитрий трюк з йоржиком

Читать на русском
Автор
Йоржик для унітаза стане в пригоді для прибирання в авто
Йоржик для унітаза стане в пригоді для прибирання в авто. Фото Колаж "Телеграфу"

Несподіваний, але ефективний спосіб почистити килимки

Автомобільні килимки захищають підлогу від бруду. Матеріал затримує бруд, пил і пісок, завдяки чому забруднюючі речовини не розносяться по інших частинах автомобіля. На жаль, після зими вони виглядають не найкращим чином і вимагають ретельного чищення.

Генеральне прибирання салону — одна з обов’язкових весняних процедур для авто. Але для цього вам не обов’язково їхати на мийку, щоб привести килимки до ладу. Ви можете зробити це вдома.

Простий пилосос у цьому не допоможе. Натомість потрібно взяти новий йоржик для очищення унітаза та дриль, радить користувач TikTok @creative_explained.

Як почистити килимки для авто

Тіктокер поділився хитрим способом чищення автомобільних килимків. Для цього він використав дві речі — дриль та йоржик для унітаза. Чоловік почав із того, що відрізав ручку щітки. Він залишив кілька сантиметрів пластику, щоб можна було розмістити його на дрилі. Після закріплення йоржика блогер увімкнув прилад та почистив килимок.

Цей нехитрий винахід допомагає без особливих зусиль видалити навіть найдрібніший пил, крихти та вовну з поверхні. Таким чином можна замінити професійний пилосос та провести ефективне очищення не виходячи з дому.

Раніше "Телеграф" розповідав, як самостійно відновити склоочисники автомобіля. Ваші двірники працюватимуть як нові.