Дощ зіпсує вихідні? Якої погоди очікувати наприкінці тижня у 5 великих містах України

Читать на русском
Автор
Весняний парк
Весняний парк. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Вихідні мають бути сонячними

На вихідних, 9-10 березня, українці ще зможуть насолодитися теплою погодою, адже вже з наступного тижня синоптики прогнозують дощі. Суботній та недільний день має бути сонячним та теплим.

Температура у найбільших містах України коливатиметься від +4°C до +9°C. Про це пише Meteofor.

Погода у Києві

У суботу, 9 березня, синоптики прогнозують коливання температури у межах від +3°C до +4°C, вночі до -2°C. Небо буде помірно затягнуто хмарами з проясненнями, опадів не прогнозують.

У неділю, 10 березня, має бути тепліше, адже вдень позначка термометра сягне +5°C. Вночі ж повітря охолоне до 0°C. Опадів синоптики не обіцяють, буде сонячно в обідній час, але можлива мінлива хмарність.

Погода у Харкові

Субота харків’ян не потішить теплом, адже вдень температура повітря прогріється до +2°C. Вночі ж морози сягнуть позначки -2°C. Небо буде затягнуте хмарами протягом усього дня.

Неділя має бути такою ж прохолодною та похмурою. Вдень повітря прогріється до +3°C, вночі до 0°C. Протягом дня опади не прогнозують, проте надвечір задощить.

Погода у Дніпрі

Субота для мешканців міста буде помірно теплою, але й вітряною. Температура повітря вдень коливатиметься від +5°C до +7°C, вночі охолоне до -2°C. Опади синоптики не обіцяють, буде мінлива хмарність з проясненнями. Сила вітру вдень сягатиме до 8 м/с.

У неділю погодні умови незначно зміняться. Повітря прогріється до +7°C вдень, та 0°C вночі. Небо буде затягнуте хмарами, але опади не плануються.

Погода в Одесі

Субота жителів портового міста порадує сонячною погодою без опадів. Температура повітря коливатиметься від +4°C до +6°C вдень, та +1°C вночі.

У неділю також синоптики прогнозують ясну погоду без дощу. Вдень сонце пригріє до +8°C, а вночі до +2°C. Вітер матиме силу до 7 м\с протягом дня.

Погода у Львові

Субота обіцяє зустріти містян сонячною погодою без хмар та опадів. Вдень повітря прогріється від +5°C до +9°C, вночі до +3 °C.

У неділю синоптики прогнозують мінливу хмарність з проясненнями у першій половині дня. Температурний показник вдень сягне позначки +10°C, вночі 0°C.

Раніше "Телеграф" писав, що народний синоптик розповів, коли погода зовсім зіпсується.