Дівчата, з 8 Березня! Яскраві святкові листівки та картинки з привітаннями для жінок

Читать на русском
Автор
10391
Привітайте близьких зі святом весни
Привітайте близьких зі святом весни. Фото Колаж "Телеграфу"

Подаруйте посмішку, надіславши милу картинку своїм близьким

У п’ятницю, 8 березня, відзначається Міжнародний жіночий день. Це чудова нагода проявити увагу та привітати близьких зі святом. А зробити це можна за допомогою милої картинки або листівки з побажаннями, надісланої в соцмережі чи месенджері.

"Телеграф" підготував яскраву добірку весняних картинок та листівок, щоб ви могли привітати своїх мам, дочок, сестер, кумів, колег чи родичок з Міжнародним жіночим днем. Мила листівка точно підніме настрій і подарує посмішку близькій людині у святковий день.

З 8 березня, листівки з 8 березня, картинки

Вітаємо з 8 Березня! Бажаємо цього весняного і казкового дня почути багато чудових компліментів, подарувати море усмішок і здійснити хоча б одну, але найзаповітнішу мрію! Головне не забувати, що навіть сміливі та божевільні бажання обов’язково збуваються там, де починається щастя!

З 8 березня, листівки з 8 березня, картинки, листівки

Прекрасній Дамі, хранительці вогнища, добрій чарівниці! Нехай у жіноче свято збудуться всі найкращі побажання! Нехай весняне сонце з кожним днем світить все яскравіше і гріє все спекотніше, наповнюючи Ваше життя світлом та теплом, а рідні та близькі радують успіхами.

З 8 березня, листівки з 8 березня, листівки, вітання, вірші

Сьогодні ти не просто жінка, ти королева! І мені дісталася велика честь озвучити це вітання. У день Восьмого березня я хочу побажати, щоб твій світ був казкою, такою ж яскравою, як сонячні промінчики і такою ж свіжою, як перші весняні дні.

З 8 березня, листівки з 8 березня, картинки, листівки

Весна та жінка – однієї природи! Хвилюючі, легкі, запаморочливі та чарівно-ніжні! Тож нехай же цього дня хвилюються лише чоловічі серця, голова паморочиться – від пристрасті, а ніжністю світяться дорогі та люблячі очі. Зі святом! З 8 березня!

З 8 березня, листівки з 8 березня, листівки, привітання

Вітаю вас із 8 березня! Прийміть побажання добра, любові, удачі, щастя, завжди гарного настрою, чудового здоров’я, успішної кар’єри, приємних компліментів, дорогих подарунків та справжнього жіночого щастя!

З 8 березня, листівки з 8 березня, листівки, вітання, вірші

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.