Приготуйте такі млинці до Масниці: рецепт без яєць від Клопотенка

Читати російською
Автор

Смачні бюджетні млинці

Наближається свято Масниці, на яке в Україні заведено готувати вареники з різними начинками. Дехто надає перевагу солоним вареникам з картоплею чи капустою. У той час як інші полюбляють вареники з вишнею, сиром або навіть шоколадні вареники.

Крім вареників українці полюбляють пекти млинці та потім їсти їх з медом та сметаною. Рецептом таких млинців за рецептом Євгена Клопотенка ми хочемо поділитися з вами.

Як приготувати млинці

Інгредієнти:

  • 200 г борошна;
  • 1 ст. л. цукру;
  • ½ ч. л. солі;
  • 2 ст. л. олії;
  • 500 мл молока;

Спосіб приготування:

  1. У просіяне борошно додати цукор, сіль та олію.
  2. Додати пів склянки молока та гарно перемішати вінчиком до однорідної консистенції.
  3. Влити молоко, що залишилося, розмішати, залишити на 15 хвилин.
  4. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді по 2 хвилини з обох сторін.

Раніше ми публікували секрети приготування тонких налисників. Приготувати їх зовсім нескладно, але, як і в будь-якій справі, тут потрібна практика.