Дістаємо весняні куртки? Прогноз погоди на вихідні у 5 великих містах України.

Читать на русском
Автор
1198
На фото – Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
На фото – Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка. Фото Pixabay

Синоптики обіцяють, що до українців прийде весна

Цими вихідними, 2 та 3 березня, в Україні очікується тепла погода. У великих містах країни синоптики не прогнозують опадів.

"Телеграф" дізнався, якою буде погода у низці міст у найближчі два дні. Йдеться про Київ, Львів, Харків, Одесу та Дніпро.

Погода у Києві

В Києві в суботу очікується мінлива хмарність. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 0 до +2. Вдень температура повітря нагріється до +8-10 градусів. Дощу не буде.

У неділю синоптики обіцяють киянам до +9° вдень, а от уночі стовпчики термометрів можуть показати мінусову температуру – до -1°.

Погода у Львові

У Львові у першу суботу весни стовпчики термометрів покажуть від +12° до +14°. Як і у столиці, тут очікується мінлива хмарність. Ніч буде теплішою, ніж у Київі. Тут стовпчики термометрів покажуть до +6 градусів тепла.

У неділю картина не зміниться. Вночі температура повітря становитиме +5…+3 градусів тепла, а вдень — +12…+14°.

Погода в Харкові

Харків’яни 2 березня теж зможуть порадіти приходу весни. Але погода буде трохи гірша, ніж у Львові. Вдень синоптики обіцяють від +8 ° до +6 °. А вночі у Харкові стовпчики термометрів покажуть мінусову температуру -2°-4°.

У неділю, 3 березня, буде мінлива хмарність, без опадів. Вдень температура повітря прогріється до +9°, а вночі буде мороз до -1 градуса.

Погода в Дніпрі

У Дніпрі 2 березня стовпчики термометрів вночі покажуть -1°...-3°, а вдень — +7°...+9°. Як і в попередніх містах, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів.

У неділю, 3 березня, погода у місті не зміниться.

Погода в Одесі

Одеситам теж пощастить із погодою у майбутні вихідні. Синоптики обіцяють, що у суботу, 2 березня, температура повітря вдень прогріється від +10°, а вночі стовпчики термометрів покажуть +2 градуси тепла. У неділю не буде опадів, а термометри покажуть удень до +9.

Раніше "Телеграф" писав, що відомий синоптик дав прогноз погоди на початок березня.