Таропрогноз на 2 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в суботу

Читать на русском
Автор
8362
Прогноз Таро, на що всім чекати 2 березня Новина оновлена 02 березня 2024, 09:14
Прогноз Таро, на що всім чекати 2 березня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У суботу, 2 березня 2024 року, на деяких чекають зіткнення або ж погані новини, тоді як іншим у цей час краще нічого не робити і побути наодинці з собою.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на другий день весни. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Двійка мечів, перевернута Трійка мечів, Сімка жезлів

Двійка мечів

Подивіться на жінку на карті, яка сидить озброєна та відгороджена від решти світу, і постарайтеся взяти з неї приклад у суботу, — є ризик, що Вас намагатимуться втягнути у конфлікти, або Ви зробите помилку у прийнятті рішень. Краще поки що нічого не робити.

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, — можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Сімка жезлів

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь із сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в березні за картами Таро.