"Залужного звільнив не Зеленський": нумеролог назвав дату, коли українці все зрозуміють

Читать на русском
Автор
10263
Логіка може надати відповідь не на всі запитання Новина оновлена 29 лютого 2024, 13:16
Логіка може надати відповідь не на всі запитання. Фото Колаж "Телеграфу"

Є дещо, про що варто знати українцям

Нумерологія може дати відповіді на різні питання, проте якщо ми говоримо про відставку Валерія Залужного, колишнього головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ), то дата тут ні до чого. Його звільнив не президент Володимир Зеленський, а вищі сили.

Це важливе та правильне рішення, і українці зрозуміють це протягом найближчих місяців. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для "Телеграфу" розповів нумеролог Владислав Грицай.

"Дата тут не має значення. Вважаю, що документи про звільнення Валерія Залужного підписав не Зеленський, а рука вищих сил. Його зараз вивели з-під удару, бо так треба. І в травні чи трохи пізніше ми побачимо, навіщо це було потрібне", ― розповів нумеролог.

Нагадаємо, що про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ стало відомо увечері 8 лютого. Проте чутки про його відставку ширились і раніше.

Що говорять цифри про долю українців та які прогнози на війну ― читайте в ексклюзивному матеріалі "Телеграфу" під назвою "В України ― самопорча". Відомий нумеролог про те, чому у нас стільки бід та нещасть".

Раніше "Телеграф" також писав, що за думкою начальника ГУР Кирила Буданова звільнення Валерія Залужного не пов’язане з його особистими стосунками з президентом Зеленським. Він вважає, що рішення глави держави було правильним.