Мультфільми-2024: 5 найочікуваніших анімаційних прем'єр року

Читать на русском
Автор
654
Ґру знову доведеться зіткнутися з небезпечним суперником, щоб врятувати світ.
Ґру знову доведеться зіткнутися з небезпечним суперником, щоб врятувати світ.. Фото kinobaza.com.ua

2024 рік обіцяє бути багатим на анімацію від улюблених героїв

2024 рік обіцяє бути багатим на цікаві та довгоочікувані мультфільми. На глядачів чекають продовження улюблених франшиз.

У цій статті ми зібрали список найгучніших анімаційних прем'єр року відібраних порталом afisha.bigmir.net , які неодмінно зацікавлять як дітей, так і дорослих.

Кунг-фу Панда 4

Вийде в український прокат 4 березня

У мальовничій Долині Миру, де розгортаються неймовірні історії, ведмідь-панда По, вірний солдат Дракона, шукає собі наступника. Доля підкидає йому юну й зухвалу лисицю Чжень, яка зовсім не рада такому наставнику. Незважаючи на різницю в характерах, між По та Чжень поступово виникає незвичний зв'язок. Вони вчаться розуміти одне одного й зближуються.

Тим часом зла відьма Хамелеон вирішує занурити Долину Миру в хаос. За допомогою магії вона воскрешає лиходіїв з минулого. По й Чжень об'єднують свої сили, щоб протистояти злу й врятувати свою домівку від загарбників.

Кунг-фу Панда 4

Гарфілд у кіно

Вийде в український прокат 23 травня.

Рудий пухнастий улюбленець публіки, кіт Ґарфілд, знову зачаровує глядачів на великих екранах! Відомий своєю ненавистю до понеділків, любов'ю до лазаньї та непереборним бажанням нічого не робити, Ґарфілд цього разу вирушає у несподівану пригоду за межами свого затишного дому.

Випадкова зустріч з давно загубленим батьком, замурзаним вуличним котом, змушує Ґарфілда та його вірного друга Оді попрощатися з безтурботним життям і кинутися у вир шалених подорожей. Які виклики та сюрпризи чекають на цю незвичайну компанію?

Гарфілд у кіно

Нікчемний я 4

Вийде в український прокат 4 липня.

Ґру та його дівчата повертаються на великі екрани! Цього разу на них чекають нові виклики та неймовірні пригоди. У Ґру з'являється новий член сім'ї — Ґру молодший. Цей юний пустун точно знає, як насолити татові! Але це не єдина проблема. Перед Ґру постає новий, небезпечний супротивник. Всій його сім'ї доведеться об'єднатися, щоб протистояти цьому лиходію. На глядачів чекає багато гумору, неймовірних пригод та емоцій.

Нікчемний я 4

Мусафа. Король лев

Вийде в український прокат 20 грудня

Сюжет оповідає про два часові відрізки, коли Муфаса був левеням, і час, коли він став ватажком прайду. Виявляється, могутній лев з дитинства був сиротою. Будучи маленьким левом він потрапив під сильну зливу і не зміг встояти на лапах, через що його віднесло течією води далеко від родини. Удача посміхнулася звірові, він вижив і опинився під проводом дорослого лева. Він ріс разом із сином таємничого лева, який претендував на позицію лідера в їхній групі левів. Однак, головний герой, який підріс, показав себе з кращого боку і затьмарив брата. Сюжет також познайомить з історією царя звірів Пумби і Рафіки, а також Тимона. Фільм розповість про становлення Муфаси як короля прайду і як йому доводилося самостійно завойовувати схвалення зграї.

Мусафа. Король лев

Сонік 3

Вийде в український прокат 20 грудня

Невтомний Сонік, чарівний їжачок, прагне довести всім, що він справжній герой. Він мріє про шанс продемонструвати свої здібності у Грін-Гілзі. Доля дарує йому таку можливість.

Підступний доктор Роботник, одержимий жагою влади, не здатен відмовитися від своїх злочинних планів. Він об'єднується з коварним Наклзом і вирушає на пошуки таємничого смарагду, який здатен дати йому контроль над світом. Сонік усвідомлює, що лише він може зупинити лиходія. Разом із вірним лисеням Тейлзом він вирушає у захоплюючу подорож на Землю, де знаходить нового друга – доброго хлопчика Тома.

Сонік 3

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про топ-5 фільмів, які навчать і розвеселять — від класики до аніме. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка топ-3 аніме, які сподобаються дітям.