ТОП-10 мультфільмів про кохання від Disney: ідеальний вибір на День Валентина

Читать на русском
Автор
737
Кадр із мультфільму "Красуня та Чудовисько"
Кадр із мультфільму "Красуня та Чудовисько". Фото xialod.top

Ці мультфільми зігріють вам серце і подарують вам чудовий настрій

День Валентина – це свято, яке наповнює повітря ароматом кохання, шоколаду та троянд. Це день, коли ми даруємо близьким людям подарунки, говоримо компліменти та зізнаємося у своїх почуттях. І що може бути краще, ніж провести цей день, обійнявшись з коханою людиною під пледом, за переглядом зворушливого та романтичного мультфільму? Мультфільми – це не просто розвага. Це чарівні історії, які переносять нас у світ мрій та фантазій. Їхні герої переживають щирі емоції, долають труднощі та знаходять справжнє кохання.

У цій підбірці ви знайдете 10 чудових мультфільмів, які ідеально підійдуть для Дня Валентина:

1. Красуня та Чудовисько (1991)

IMDb: 8.0

Цей класичний мультфільм Disney розповідає про Белль, розумну та незалежну дівчину, яка закохується в Чудовисько, який насправді є зачарованим принцом. Їхня історія показує, що справжня краса йде зсередини, а любов може подолати будь-які перешкоди.

Красуня та Чудовисько (1991)

2. Леді та Блудько / Леді і Бродяга (1955)

IMDb: 7.3

Цей милий мультфільм розповідає про кохання між Леді, породистою собакою, та Бродягою, бездомним псом. Їхня історія наповнена гумором, пригодами та зворушливими моментами, які не залишать байдужими жодного глядача.

Леді і Бродяга (1955)

3. Рапунцель (2010)

IMDb: 7.7

Цей мультфільм Disney розповідає про Рапунцель, дівчину з довжелезним волоссям, яка живе запертою у вежі. Її життя змінюється, коли вона зустрічає Фліна Райдера, чарівного злодія. Їхня історія наповнена романтикою, пригодами та чудовою музикою.

Рапунцель (2010)

4. Труп нареченої (2005)

IMDb: 7.4

Цей незвичайний мультфільм Тіма Бертона розповідає про Віктора, який випадково одружується з мертвою нареченою на ім'я Емілі. Їхня історія наповнена готичною атмосферою, чорним гумором та зворушливими моментами.

Труп нареченої (2005)

5. Шрек (2001)

IMDb: 7.9

Цей мультфільм DreamWorks розповідає про Шрека, зеленого огра, який живе на самоті у болоті. Його життя змінюється, коли він рятує принцесу Фіону від злого дракона. Їхня історія наповнена гумором, пригодами та несподіваними поворотами сюжету.

Шрек (2001)

6. Алладін (1999)

IMDb: 8.0

Цей мультфільм Disney розповідає про бідного хлопця Алладіна, який знаходить чарівну лампу. За допомогою джина він стає принцом і закохується в принцесу Жасмин. Їхня історія наповнена пригодами, романтикою та східною екзотикою.

Алладін (1999)

7. Крижане серце (2013)

IMDb: 7.4

Цей мультфільм Disney розповідає про двох сестер, Ельзу та Анну, які живуть у крижаному королівстві. Їм доведеться подолати багато труднощів і зберегти свою нову любов. Їхня історія наповнена емоціями, драматизмом та вічними цінностями.

Крижане серце (2013)

8. ВАЛЛ-І (2008)

IMDb: 8.4

Цей мультфільм Pixar розповідає про робота ВАЛЛ-І, який живе на занедбаній Землі. Його життя змінюється, коли він зустрічає робота ЄВУ. Їхня історія наповнена пригодами, гумором та емоціями.

ВАЛЛ-І (2008)

9. Коти-аристократи (1970)

IMDb: 7.1

Цей мультфільм Disney розповідає про кішку-аристократку Герцогиню та її трьох кошенят. Їхнє життя змінюється, коли їх викрадають і кидають на вулиці. Їм доведеться повернутися додому і знову стати аристократами.

Коти-аристократи (1970)

10. Мулан (1998)

IMDb: 7.7

Цей мультфільм Disney розповідає про дівчину Мулан, яка переодягається в чоловіка, щоб замінити свого хворого батька на війні. Їй доведеться довести свою мужність і зберегти свою таємницю.

Мулан (1998)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про топ-5 фільмів, які навчать і розвеселять — від класики до аніме. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка топ-3 аніме, які сподобаються дітям.