Майже весна, але з мокрим снігом: яка погода очікує на українців 22 лютого

Читать на русском
Автор
838
Україну накриє мокрий сніг
Україну накриє мокрий сніг

Погода буде плюсовою

Погода в Україні у четвер, 22 лютого, буде плюсовою. Однак у багатьох регіонах очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Загалом в Україні буде хмарно з проясненнями.

Синоптики попереджають про туман вночі та вранці у південно-західній частині, а також про ожеледь на північному сході країни. Вітер очікується південно-західний із поривами 7-12 м/с.

У східних областях та у Карпатському регіоні пройде невеликий мокрий сніг. Вночі температура повітря становитиме 1-6 °С морозу, а вдень — від -2 °С до +3 °С.

На решті території пройде невеликий дощ, а вночі ще й з мокрим снігом. На півдні опади не прогнозуються. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +3 до -2 °С, а вдень +3...-8 °С. На Закарпатті, Прикарпатті, Одеській та Миколаївській областях повітря прогріється до +11 °С.

На Київщині 22 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі синоптики прогнозують невеликий дощ та мокрий сніг. Швидкість південно-західного вітру становитиме 7-12 м/с.

На Київщині температура повітря вночі буде від +3...-1 до 6°С, а вдень — 3-8° тепла. У Києві стовпчики термометрів уночі покажуть +1…+3°С, а вдень – +6…+8°С.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як швидко та ефективно висушити промокло взуття.