Сонце десь загубилось: до якої погоди готуватись киянам найближчими днями

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото 44.ua

Весна потроху вносить свої корективи

У столиці України продовжують панувати хмари та місцями йдуть дощі. За словами синоптиків, найближчими днями денна температура може піднятись до +9 градусів.

Ресурс Meteofor повідомляє, що до кінця робочого тижня опади передбачаються лише у середу. Однак вони прогнозуються дрібними.

Середа, 21 лютого, у першій половині доби принесе у місто дрібні дощі зі снігом, але хмарність збережеться до кінця дня. Вдень вітер прогріється до 5 градусів тепла, а вночі було трохи холодніше — +1 °C. Протягом ранку-вечора дутиме слабкий-помірний вітер — 2-6 м/с.

Наступного дня, 22 лютого, передбачається лише суцільна похмура погода. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 9 градусів, а вночі опустяться до +2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться вранці та вдень — свіжі 8 м/с.

В останній день робочого тижня, 23 лютого, хмари також не покинуть небо над Києвом. Синоптики не прогнозують опадів в п'ятницю. Позначки термометрів зафіксуються близько 7 градусів тепла. Вночі очікується +3 °C. Протягом дня сила вітру не знижуватиметься менше свіжих 8 м/с і не сягатиме більше сильних 11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як за допомогою пилосмока висушити промокле взуття.