Коти-енерджайдзери. Ці породи не люблять сидіти без діла

Читать на русском
Автор
582
Абісинська кішка
Абісинська кішка. Фото Pixabay

Ці чарівні коти вважаються найшвидшими

Якщо у вас великий будинок, ви можете взяти кота з великою кількістю енергії, щоб вони можшли бігати, поки їхні серця не будуть задоволені. Але які породи кішок відомі як найшвидші та можуть годинами бігати з кімнати в кімнату? Ось п'ять найшвидших порід котів на планеті.

Оцикет

Ці комунікабельні коти швидкі та спритні, оцикет є одним із найенергійніших котів у світі, їх вивели від абіссінських, сіамських та американських короткошерстих. Вони піддаються дресируванню, дуже соціальні та віддані своїй родині. Також відомо, що вони гуляють на повідку та грають у принеси м'ячика. Їм подобається бути домінуючими домашніми тваринами — коли живуть з іншими котами чи собаками, то не ділитимуться іграшками.

Оцикет
Оцикет

Абісинська кішка

Прекрасна абісинська порода кішок дуже енергійна і любить бігати та гратися. Крім того, абіссінець також дуже розумний і любить ігри, засновані на головоломках.

Абісинська кішка
Абісинська кішка

Кіт бенгальської породи

Бенгальська порода котів точно не підходить для домогосподарств, яким потрібен спокійний кіт – це одна з найенергійніших порід, які люблять бігати. Спритні, веселі, товариські, дуже міцні та здорові, бенгали живуть трохи довше за інших котів: 14 років для них — не старість.

Кіт бенгальської породи
Кіт бенгальської породи

Саванна

Грайливий, водолюбивий кіт саванна — це висока й худа гібридна порода з екзотичними рисами від її предка, африканського сервала. Надзвичайно спортивні та люблять бігати, грати та спілкуватися.

Єгипетська мау

Єгипетська мау — порода кішок, що тривалий час зберігалася лише в межах своєї батьківщини. Можуть розвивати швидкість до 48 кілометрів на годину, що, у свою чергу, означає, що вони є найшвидшою породою домашніх котів у світі.

Єгипетська мау
Єгипетська мау

Раніше "Телеграф" розповідав, як відмити плиту від жиру. Також, ми писали, чим очистити тефлонову сковорідку, що пригоріла.