День жіночого щастя 21 лютого: барвисті листівки та привітання для коханих та близьких

Читать на русском
Автор
23749
Привітайте жінок зі святом 21 лютого
Привітайте жінок зі святом 21 лютого. Фото Колаж "Телеграф"

Підніміть настрій яскравою картинкою з побажаннями

У середу, 21 лютого, у світі відзначається День жіночого щастя. Це відносно молоде та нове неофіційне свято, яке відзначається аж тричі на рік — 18 жовтня, 21 лютого та 11 червня. Воно покликане звернути увагу на жіночу депресію та підтримку жінок у зв’язку із цією проблемою.

Відомо, що свято вигадала мешканка США Карін Рокінд у 2017 році, пише vikna.tv. Жінка хотіла привернути увагу до проблеми жіночої депресії та піклування про жінок із цією проблемою. Дівчина сама пережила та пройшла через затяжну депресію, тому хотіла ділитися з іншими дівчатами своїми пропозиціями, як досягти душевного балансу та зарядитись позитивними емоціями.

Спочатку ідею Дня жіночого щастя підтримали в Америці, а потім свято відгукнулося жінкам у всьому світі. Відзначають це неофіційне свято і в Україні.

Сьогодні, 21 лютого, приділіть увагу коханим та близьким жінкам, проявіть турботу та підтримайте їх. А для підняття настрою, відправте в месенджерах чи соцмережах милу листівку. "Телеграф" підготував добірку яскравих картинок та листівок з теплими словами побажань, щоб ви могли відправити своїм знайомим, рідним та коханим жінкам.

День жіночого щастя, листівки, привітання
День жіночого щастя, листівки
День жіночого щастя, листівки, картинки, привітання
День жіночого щастя, листівки, картинки
День жіночого щастя, листівки, картинки, вітання
День жіночого щастя, листівки, картинки, вітання, вірші

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.