Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекає розчарування, а Левів – стрибок уперед

Читати російською
Автор

Розповідаємо, чого чекати всім знакам у перші дні року

Друга половина лютого 2024 року в багатьох вийде досить конфліктною та проблемною на роботі, проте деякі в цей час навпаки зможуть розібратися з фінансами та покращити своє становище.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Телець — Туз мечів

У фінансовому плані ця карта обіцяє процвітання та виклик, прийнявши який Ви зможете покращити якість свого життя. Найближчого тижня можливе прийняття важливих рішень.

Близнюки — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта — Ваша робота може принести менші результати, ніж Ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватись.

Рак — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, отримання спадщини. Однак для успіху краще сісти і попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на Вашому боці.

Лев — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить Вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.

Діва — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта каже, що Ви не зможете правильно організувати свою роботу та відстояти точку зору, що може принести проблеми та невдачі. Зробіть висновки із цієї ситуації.

Терези — Смерть

У Вас попереду глобальна зміна фінансового стану. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Скорпіон — перевернена Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Стрілець — Сімка пентаклів

Друга назва карти — Владика ненабутого успіху. Можливо, Ви отримаєте нагороду за свою працю, але вона не принесе Вам очікуваного щастя. Можливо, Ви чекали більшого, а може й чогось іншого.

Козоріг — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Водолій — перевернута Дев’ятка пентаклів

У цьому положенні карта попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Ви можете втратити щось, здобуте великою працею, зіткнутися із зрадою чи шахрайством. Будьте пильні.

Риби — перевернута П’ятірка жезлів

Частина Вашої роботи може піти нанівець через непорозуміння з колегами. Намагайтеся абстрагуватися від будь-яких конфліктних ситуацій.