В Києві хмарно та вітряно: чи зміниться погода на вихідних

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото УНІАН

Варто бути обережним, коли проходиш біля сухих дерев

В останні дні тижня у столиці України прогнозується похмурість, іноді з дрібними дощами та прохолода. За словами синоптиків, опади мають прийти лише у неділю вночі.

Найбільші пориви вітру очікуються 18 лютого, коли їх сила сягатиме сильних 11 м/с. Про це повідомляють на сайті Meteofor.

Протягом п'ятниці, 16 лютого, очікується суцільно хмарна погода, однак без опадів. Вдень вітер прогріється до 4 градусів тепла, а вночі було холодніше — +2 °C. Протягом дня дутиме слабкий вітер — 3-4 м/с.

Субота, 17 лютого, також передбачається похмурою, хоча іноді вітер буде розганяти хмари, зокрема у ввечері. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 4 градуси тепла, а вночі опустяться до +1 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться вдень — помірні 7 м/с.

Останній день тижня, 18 лютого, принесе у місто дрібні дощі, які мають розпочатись вночі й закінчитись ще до настання ранку. Протягом дня на небі триматимуться хмари. Позначки термометрів зафіксуються близько 3 градусів тепла. Вночі очікується +5 °C. У цей день сила вітру сягатиме свіжих-сильних 10-11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні на вихідних.