Китайський гороскоп: шість несумісних знаків для шлюбу у 2024 році

Читать на русском
Автор
1631
Хтось буде обережний, а хтось - імпульсивний
Хтось буде обережний, а хтось - імпульсивний. Фото Freepik

Рік Дракона підходить для шлюбу, але шлюб не підходить для них

Цей 2024 рік Зеленого Дерев’яного Дракона приніс парам нові можливості для росту, навчання та пригод, а також гармонію, баланс та стабільність у стосунках. Однак це також вимагатиме терпіння, розуміння та компромісу з боку обох партнерів. У 2024 році можуть не впоратися із цим завданням деякі пари, які народилися у різні роки.

Невдалим рік Дракона для шлюбу може стати для 6 пар — знаків східного гороскопа. Їхній шлюб, укладений у 2024 році, може швидко закінчитися, пише thechinesezodiac.

Найгірші пари для шлюбу у 2024 році

  1. Пацюк і Кінь: Пацюк обережний, ощадливий і стратегічний, а Кінь імпульсивний, екстравагантний і спонтанний. У них різні цінності та спосіб життя, що може призвести до конфліктів та непорозумінь.
  2. Бик і Коза: Бик консервативний, практичний і дисциплінований, а Коза винахідлива, емоційна та волелюбна. Їм важко спілкуватися та знаходити компроміси один з одним, і вони можуть відчувати розчарування через свої розбіжності.
  3. Тигр і Змія: Тигр домінант, наполегливий і конкурентоспроможний, а Змія потайна, хитра та маніпулятор. У їхніх стосунках йде боротьба за владу, яка може призвести до ревнощів, образи та зради.
  4. Кролик і Півень: Кролик чутливий, миролюбний і гармонійний, а Півень відвертий, критичний і вимогливий. У них різні очікування та потреби у стосунках, що може спричинити стрес та незадоволеність.
  5. Дракон і Собака: Дракон зарозумілий, гордий і авторитетний, а собака скромна, вірна і егалітарна. У них відбувається зіткнення его та цінностей, що може призвести до великих суперечок.
  6. Свиня і Мавпа: Свиня наївна, щедра і довірлива, а Мавпа хитра, егоїстична та авантюристична. У їхніх стосунках відсутня чесність та повага, що може призвести до експлуатації, обману та невірності.

Раніше астрологи розповіли, які знаки китайського гороскопа розбагатіють у рік Дракона 2024. Їх можна вважати улюбленцями долі.