Про парасольки можна ненадовго забути: якою буде погода у Києві до кінця тижня

Читати російською
Автор

Сонце поки не радуватиме своїм теплом

Природа вирішила, що столиці України поки що достатньо дощів та мокрого снігу, тому у місті тримається лише хмарність. Однак синоптики кажуть, що вже в неділю опади можуть повернутись.

Найтеплішим днем з-поміж 4 передбачається 18 лютого, коли температура сягатиме +6 градусів. Про це повідомляється на сайті Sinoptik.

Протягом четверга, 15 лютого, весь час у місті пануватиме хмарність, але без опадів. Вдень вітер прогріється до 4 градусів тепла, а вночі було холодніше — +2 °C. Протягом дня дутиме легкий вітер — 2-3 м/с.

Останній день робочого тижня, 16 лютого, також передбачається похмурим та сухим. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 5 градуси тепла, а вночі опустяться до +2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться вдень — легкі 2 м/с.

Перший вихідний, 17 лютого, також потішить киян сухою, хоча суцільно хмарною погодою. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +4 °C. Вночі очікується 1 градус тепла. У цей день максимальні пориви вітру передбачаються вдень — легкі 2 м/с.

А от наступного дня, 18 лютого, у місто завітають дощі. Вони прогнозуються вдень і мають завершитись ще до настання вечора. Позначки термометрів зафіксуються близько 6 градусів тепла. Вночі очікується +2 °C. У цей день сила вітру не перевищуватиме слабкі 3 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україні найближчими днями завітають морози, однак вони обійдуть аж 8 регіонів. Синоптик Ігор Кібальчич поділився прогнозом.