Про парасольки можна ненадовго забути: якою буде погода у Києві до кінця тижня

Читать на русском
Автор
533
Дівчина
Дівчина. Фото Відкриті джерела

Сонце поки не радуватиме своїм теплом

Природа вирішила, що столиці України поки що достатньо дощів та мокрого снігу, тому у місті тримається лише хмарність. Однак синоптики кажуть, що вже в неділю опади можуть повернутись.

Найтеплішим днем з-поміж 4 передбачається 18 лютого, коли температура сягатиме +6 градусів. Про це повідомляється на сайті Sinoptik.

Протягом четверга, 15 лютого, весь час у місті пануватиме хмарність, але без опадів. Вдень вітер прогріється до 4 градусів тепла, а вночі було холодніше — +2 °C. Протягом дня дутиме легкий вітер — 2-3 м/с.

Останній день робочого тижня, 16 лютого, також передбачається похмурим та сухим. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 5 градуси тепла, а вночі опустяться до +2 °C. Найбільші пориви вітру відбудуться вдень — легкі 2 м/с.

Перший вихідний, 17 лютого, також потішить киян сухою, хоча суцільно хмарною погодою. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +4 °C. Вночі очікується 1 градус тепла. У цей день максимальні пориви вітру передбачаються вдень — легкі 2 м/с.

А от наступного дня, 18 лютого, у місто завітають дощі. Вони прогнозуються вдень і мають завершитись ще до настання вечора. Позначки термометрів зафіксуються близько 6 градусів тепла. Вночі очікується +2 °C. У цей день сила вітру не перевищуватиме слабкі 3 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україні найближчими днями завітають морози, однак вони обійдуть аж 8 регіонів. Синоптик Ігор Кібальчич поділився прогнозом.