День жіночої дружби 13 лютого: барвисті листівки та малюнки, щоб привітати з Днем подруг

Читать на русском
Автор
34253
Нагадайте подрузі про свято та привітайте милою картинкою
Нагадайте подрузі про свято та привітайте милою картинкою. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте своїх подружок милою листівкою

Напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого, відзначається неофіційне свято – Міжнародний день жіночої дружби чи просто День подруг. Свято — чудова нагода нагадати своїм подружкам про любов, повагу та їх значення у вашому житті.

Щороку це незвичайне свято відзначають 13 лютого — напередодні Дня закоханих. Історія святкування цього дня бере початок із популярного серіалу "Парки та зони відпочинку" (2009 року випуску). Там про нього розповідає героїня Леслі Ноуп та описує цей день як найкращий день у році.

Жіноча дружба — це тема, яка багато років охоплена міфами та дискусіями, а чи існує вона насправді. Кожна жінка має на це свою відповідь. Декому справді вдається знайти рідну душу та пронести свою дружбу крізь роки.

Якщо у вас є подруга чи подруги — 13 лютого є чудова нагода зібратися разом і відзначити це незвичайне свято. А ще своїх подружок можна порадувати та підняти настрій милими листівками та теплими словами побажань у цей святковий день.

"Телеграф" підготував добірку барвистих листівок та милих картинок, щоб ви могли привітати своїх подруг з Міжнародним днем жіночої дружби у соцмережах та месенджерах.

День подруг, День жіночої дружби, картинки, привітання
День подруг, День жіночої дружби, листівки
День подруг, День жіночої дружби, листівки, привітання, вірші
День подруг, День жіночої дружби, листівки, картинки, вірші
День подруг, День жіночої дружби, листівки, картинки
День подруг, День жіночої дружби, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.