Весна на столі: нереально свіжий бюджетний салатик на всі випадки життя

Читати російською
Автор

Саме час вводити до раціону свіжі овочі

Ми розповідали, як приготувати смачний салат "Нептун". Тепер ділимось рецептом незвичайної хрусткої закуски зі свіжої редиски з крабовими паличками.

Це відмінний салатик для гарніру і як самостійний перекус. Страва виходить дуже свіжою і хрусткою, ідеально, щоб відчути весну на смак. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Редиска — 700 г
  • Крабові палички — 180 г
  • Яйця, зварені круто — 4 шт
  • Цибуля — за смаком
  • Майонез, сметана або йогурт — 5 ложок або за смаком
  • Кріп — до смаку
  • Сіль — до смаку
  • Чорний мелений перець — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Редиску миємо, очищуємо і розрізаємо навпіл. Крабові палички нарізаємо тонкими скибочками. Перекладаємо все в миску.
  2. Яйця варимо круто, очищаємо і нарізаємо скибочками. Цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо все в миску.
  3. Подрібнюємо кріп, додаємо до салату. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом, сметаною або йогуртом. Ретельно перемішуємо.
  4. Подавати салат можна одразу, але краще дати йому настоятися в холодильнику 3 години. Перед тим, як ставити на стіл, знову перемішуємо.

Для більш насиченого смаку перед подачею збризніть салат лимонним соком. Якщо ви шукаєте ситнішу закуску, зверніть увагу на цей салат з м’ясом.