У День Валентина будьте обережні: ці 3 знаки Зодіаку все ще одержимі своїми колишніми

Читать на русском
Автор
2448
Раки, Скорпіони і Риби все ще в думках плекають про колишнє кохання
Раки, Скорпіони і Риби все ще в думках плекають про колишнє кохання. Фото Freepik

Вони одержимі екскоханням

У той час як деякі назавжди закінчують стосунки, є ті, хто проводить дні, тижні, місяці, а іноді й роки, розмірковуючи, а чи не була ця розлука помилкою. Вони шукають риси своїх колишніх у нових партнерах, але не можуть знайти нікого, кого полюбили б так само як ексів. Такі знаки Зодіаку можуть легко зіпсувати вам День святого Валентина 14 лютого.

Астрологи розповіли, що люди, народжені під сузір’ями Рака, Скорпіона та Риб, досі одержимі своїми колишніми. Про це пише nypost.

Рак

Ніхто не перетворює звичайну людину на піднесене втрачене кохання з більшою швидкістю, ніж Рак, з яким щойно розсталися Коли у їхніх нинішніх стосунках справи йдуть погано, вони починають тужити за колишнім. Гороскоп для Рака на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Скорпіон

Ніколи межа між коханням та ненавистю не була тоншою, ніж у серці Скорпіона. Незалежно від того, чи думають вони все ще про те, як їх колишні зрадили їх, чи про те, як повернути їх чи помститися — ця "нитка" не має кінця, одержимість залишається. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Риби

Риби часто ставлять собі питання, чи могли вони виправити своїх колишніх, чи цей колишній тепер інший, кращий і щасливіший. Цей ностальгуючий знак може досі складати плейлисти з музикою, яку любив слухати їхній ексбойфренд або ексгьорлфренд. Гороскоп для Риб на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам китайського гороскопа не пощастить у рік Дракона. Наступні місяці віщують їм більше труднощів.