Китайський Новий рік 2024: найвдаліші та найневдаліші знаки в рік Дракона

Читать на русском
Автор
27040
Зелений Дерев’яний Дракон є твариною-покровителем 2024 року
Зелений Дерев’яний Дракон є твариною-покровителем 2024 року. Фото Freepik

З 10 лютого над 2024 роком офіційно пануватиме Зелений Дерев’яний Дракон

Замість Водяного Кролика, покровителя 2023 року, настає Зелений Дерев’яний Дракон. Ця тварина-покровитель вважається одною із найсильніших символів у східному гороскопі, який провіщає владу, успіх, силу та удачу.

Згідно зі східним гороскопом на 2024 рік, на нас чекає період трансформації, зростання та достатку. Крім того, можливі позитивні зміни та нові можливості. Про це пише thechinesezodiac.

Вдалі та невдалі знаки в рік Дракона

Рік Дракона обіцяє удачу для знаків східного гороскопа, таких як Пацюка, Мавпи та Півня. Люди, чиї роки народження збігаються з цими тваринами, можуть очікувати досягнення висот та великого успіху. Для Дракона сам рік також буде яскравим та захоплюючим. 2024 рік обіцяє досягнення цілей та зміцнення впевненості.

Однак наступні місяці віщують так само більше труднощів для Бика, Змії та Собаки. Для них Дракон приготував перешкоди та проблеми як в особистому, так і в професійному житті. Все ж таки терпіння та вміння адаптуватися до нових умов допоможуть цим людям подолати всі труднощі, з якими вони зіткнуться.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку буде успішним у лютому. У списку щасливчиків три представники гороскопа.