Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Тельців чекає море можливостей, а Близнюкам краще не витрачатися

Читать на русском
Автор
47802
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого 2024 року. Фото pikabu.ru

Дехто зможе розбагатіти вже на тижні

Середина лютого 2024 року багатьом принесе фінансові труднощі та ризики, проте деякі, навпаки, у цей час зможуть знайти нові можливості для розвитку та заробітку.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових справах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. Цього тижня справи різко можуть покращитися.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, залежить тільки від Вас.

Близнюки — перевернутий Король жезлів

У цьому положенні карта сигналізує, що варто приготуватися до краху планів, відкласти всі капіталовкладення та дорогі покупки. Необдумані вчинки зараз можуть вилитися серйозними наслідками.

Рак — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Лев – перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Діва — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Терези — перевернутий Туз кубків

Поки всі блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не ознаменуються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Скорпіон — перевернута Сімка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що незабаром Ви зможете відкинути емоції та ілюзії, побудувати реалістичні плани та рухатися до їхньої реалізації. Дійте!

Стрілець — П’ятірка мечів

Жаль, але ця карта попереджає, що на Вас чекають збитки, конфлікти через фінансові питання, невигідні угоди.

Козоріг — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Водолій — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Риби — Сімка мечів

Вас може чекати підступ в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити час собі, щоб заповнити розтрачені ресурси і бути уважним, щоб не наробити помилок.