Пікантно та гостро: рецепт локшини по-азійськи

Читати російською
Автор

Ми підкажемо, як приготувати локшину по-азійськи.

Ароматна, ситна та неймовірно смачна локшина по-азійськи – це не просто страва, це справжня феєрія смаку, яка занурить вас у атмосферу екзотичних подорожей. Здивуйте своїх близьких цим кулінарним шедевром, який легко приготувати на домашній кухні.

Можна зробити як гострий так і не гострий варіант страви. Про це пише katana.ua.

Інгредієнти:

  • Локшина (udon, wok, рисові спагеті) – 200 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Рисовий оцет – 1 ст. л.
  • Тертий імбир – 1 ч. л.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Кунжут – 1 ст. л. (для посипання)
  • Зелень (цибуля, кінза) – за смаком

Приготування:

  1. Наріжте куряче філе тонкими скибочками, солодкий перець – соломкою, цибулю – півкільцями, моркву – тонкими брусочками, часник – подрібніть.
  2. Змішайте соєвий соус, оцет, тертий імбир.
  3. Відваріть локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, процідіть.
  4. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте куряче філе до золотистого кольору, додайте овочі та часник, обсмажте протягом 5 хвилин.
  5. Додайте локшину, соєвий соус, готуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
  6. Посипте страву кунжутом і подрібненою зеленню.

Порада:

  • Для більш пікантного смаку можна додати в соус 1 ч. л. гострого перцю чилі.
  • Замість курячого філе можна використовувати креветки, свинину.

Локшина по-азійськи – це не просто рецепт, це справжня кулінарна магія, яка подарує вам незабутні гастрономічні враження!

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про продукти, які не можна зберігати в холодильнику. Окрім цього, "Телеграф" також надавав інформацію про те, як розпізнати свіже м'ясо, висвітливши 8 ключових ознак, на які варто звертати увагу.