Зима більше схожа на осінь: якою буде погода у Києві у другій половині тижня

Читать на русском
Автор
553
Люди
Люди. Фото Вечірній Київ

У ці дні точно знадобляться парасольки

У столиці Україні продовжують панувати хмарність, опади та вітер. За словами синоптиків, перед вихідними очікується також невелике похолодання.

Найближчими днями показники термометрів коливатимуться в межах 0…4 градусів тепла. Про це повідомляють синоптики на сайті Meteofor.

Передостанній день робочого тижня, 8 лютого, передбачається дуже хмарним та переважно мокрим. Дрібний сніг з дощем почав йти ще вночі, але протримається він до настання вечора. У другій половині четверга вітер прогріється до +1 градусів тепла, а вночі було тепліше — +3 °C. Максимальні пориви вітру дутимуть вранці — свіжі 8 м/с.

П'ятниця, 9 лютого, очікується також похмурою та дощовою. Опади мають розпочатись вночі, аби вранці вже завершитись. Вдень не прогнозується мокрого снігу, однак ввечері він поновиться. Найбільша концентрація мокрої погоди передбачається вночі ті ввечері. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +1 °C. Вночі прогнозується 0 градусів. Найбільші пориви вітру відбудуться в кінці доби — помірні 7 м/с.

Субота, 10 лютого, також не приготувала киянам суху та ясну погоду. Опади у вигляді дощу та снігу йтимуть всю добу, але вранці їх концентрація очікується максимальною. Вдень показники термометрів сягатимуть 3 теплих градусів, а вночі показуватимуть 0 °C. Найсильніші пориви вітру передбачаються вночі — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в деяких областях України найближчим часом може потеплішати до +17 градусів.