Забудьте про все та просто посмійтесь: 5 комедій для хорошого настрою

Читать на русском
Автор
13091
Ці фільми допоможуть забути про погане (зображення створено за допомогою ШІ)
Ці фільми допоможуть забути про погане (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо вам, які фільми варто подивитись, щоб підняти настрій

Що може краще підняти настрій, ніж комедія? " Телеграф" пропонує вам добірку п’яти кращих комедій, які обов’язково вас розвеселять.

Дивіться у компанії друзів. Так буде ще веселіше. Кінострічки радить 24 tv.ua.

"Шалений патруль 1"

Це історія про закоханих Бена та Анджелу. Бен хоче освідчитися дівчині, але її брат, поліцейський Джеймс, не схвалює їхніх стосунків. Бену доводиться довести Джеймсу, що він гідний Анджели. Для цього він вирушає з ним на патрулювання.

Трейлер "Шалений патруль 1"

"Проєкт X"

Це вибухова молодіжна комедія про шалену вечірку підлітків. Томас вирішує влаштувати вечірку з нагоди свого 17-річчя. Він запрошує всіх своїх знайомих, і свято швидко виходить з-під контролю.

Трейлер "Проєкт X"

"Похмілля у Вегасі"

Це культова комедія про чотирьох друзів, які відправляються в Лас-Вегас відсвяткувати останні парубочі дні одного з них. Наступного ранку вони не можуть знайти нареченого. Їм доводиться відшукати друга, а також пригадати, що відбувалося напередодні.

Трейлер "Похмілля у Вегасі"

"Брюс Всемогутній"

Це фільм про телевізійного журналіста Брюса Нолана, який отримує надприродні сили. Він починає використовувати їх для того, щоб стати ведучим новин.

Трейлер "Брюс Всемогутній"

"Година пік"

Комедійний бойовик про двох дуже різних напарників – детектива Лі та офіцера поліції Джеймса Картера. Їм доводиться працювати разом, щоб знайти дочку китайського консула, яку вкрали невідомі.

Трейлер "Година пік"

Ці фільми подарують вам незабутні моменти сміху та веселощів. Тож неодмінно включіть їх у свою недільну кінострічку.

Раніше "Телеграф" розповідав, про топ-5 кращих фільмів за рейтингом IMDb. Окрім цього, вас може зацікавити 3 фільми, які покажуть вам, що немає нічого неможливого.