Дуже вітряно, але до +10 градусів вдень: чи чекати Києву на опади найближчими днями

Читать на русском
Автор
997
Якою буде погода у місті протягом трьох днів Новина оновлена 06 лютого 2024, 07:31
Якою буде погода у місті протягом трьох днів. Фото Відкриті джерела

На вулиці буде досить неприємно

Новий тиждень приніс у столицю хмарну та мокру погоду. За словами синоптиків, окрім опадів, у місті вируватимуть пориви свіжого-дуже міцного вітру.

Але показники термометрів вдень не опускатимуться нижче +4 градусів. Хоча максимально теплим днем передбачається середа, як повідомляють на сайті Meteofor.

5 лютого у місті зночі почались дрібні опади, які протримаються майже до вечора. Протягом дня вони змінюватимуть свою інтенсивність і вдень їх сила збільшиться. У другій половині доби вітер прогріється до +4 градусів тепла, а вночі було тепліше — +6 °C. Максимальні пориви вітру дутимуть зранку і до пізнього вечора — сильні-міцні 12-17 м/с.

Наступного дня, 6 лютого, дощі зі снігом очікуються вже зранку і триватимуть до пізнього вечора. Вдень, ймовірно, відбудеться максимальна концентрація опадів. Вдень показники термометрів сягатимуть 6 теплих градусів, а вночі показуватимуть +1 °C. У вівторок найсильніші пориви вітру передбачаються вночі, вдень та ввечері — свіжі-сильні 9-12 м/с.

У середу, 7 лютого, синоптики також обіцяють мокру погоду, але опади не будуть такі інтенсивні. Дрібні дощі йтимуть протягом першої та на початку другої частини дня. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +10 °C. Вночі прогнозується 8 градусів тепла. Найбільші пориви вітру очікуються весь робочий день — сильні-дуже міцні 12-18 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, коли в Україну прийде потепління.