Новий тиждень принесе частині регіонів теплу погоду: де не варто чекати опадів

Читать на русском
Автор
4445
depositphotos.com Новина оновлена 08 лютого 2024, 08:28

Сонце все ж радуватиме нас своїм теплом

З першого дня лютий почав дивувати нас плюсовою температурою, а на цьому тижні її показники взагалі обіцяють стати значно вищими. В більшості регіонів протягом 5 днів буде сонячно.

За інформацією синоптиків, на теренах країни практично щодня випадатимуть опади у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу.

Сьогодні, у понеділок, 5 лютого, на більшості територій країни пройдуть дощі із мокрим снігом. Вітер західної чверті, 7 — 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви, 15 — 20 м/с. Нічна температура повітря становитиме від 5 градусів тепла, а денна від 3 до 8 градусів тепла, у південних областях та у Криму вночі +2+7 градусів, вдень +8+10 градусів.

Прогноз погоди на 5 лютого

У вівторок, 6 лютого, невеликий сніг, мокрий сніг, у західних та південних областях помірні опади переважно у вигляді дощу. У північних та східних регіонах на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с, місцями пориви, 15 — 20 м/с. Нічна температура повітря від 0 до +3 градусів, денна +2…+5 градусів. У західних та південних областях вночі прогнозують від +2+7 градусів, вдень +6+11 градусів, на Одещині +10+12 градусів.

Прогноз погоди на 6 лютого

У середу, 7 лютого, вночі у центральних, північних та східних областях, вдень у північних та західних регіонах опади у вигляді дощу. Вітер південно-західний, 7 — 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви, 15 — 20 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, на півночі Лівобережжя -4+1 градус, денна +8+12 градусів, у південній частині +12+14 градусів.

Прогноз погоди на 7 лютого

У четвер, 8 лютого, у більшості областей, окрім південної частини, очікується сніг, мокрий сніг, місцями з дощем. На дорогах північної половини прогнозують ожеледицю. Вітер західної чверті, 7 — 12 м/с. Температура повітря протягом доби 0…+2 градусів, у південних та східних областях +6+8 градусів.

Прогноз погоди на 8 лютого

У п’ятницю, 9 лютого, вночі у західних та південних областях, вдень на більшості територій країни сніг, мокрий сніг, місцями з дощем. Вдень місцями туман. Вітер південно-східний із переходом на південно-західний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря -6+2 градуси, денна у північних та східних областях -2+4 градуси, на решті територій +3+8 градусів, у південній половині та на Прикарпатті +11+13 градусів.

Прогноз погоди на 9 лютого

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, аби взуття не ковзало на льоду. Є три перевірених лайфхаки