Данилко "тюкнув", Jerry Heil закінчить з Нацвідборами і драйвова сурдоперекладачка: найкращі меми (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2000
Андрій Данилко - зірка всіх Національних відборів на "Євробачення" Новина оновлена 05 лютого 2024, 08:16
Андрій Данилко - зірка всіх Національних відборів на "Євробачення". Фото Колаж

Поки alyona alyona & Jerry Heil святкують перемогу, "Телеграф" дізнався про настрої українців у соцмережі

В неділю, 4 лютого, нарешті закінчився фінал Національного відбору на "Євробачення 2024". Цього дня стало відомо про перемогу жіночого дуету alyona alyona & Jerry Heil, які будуть представляти Україну на міжнародному конкурсі у Швеції з піснею Teresa & Maria. Поки ми всі відходимо від напруженого очікування результатів голосування, яке розтягнулось на цілу добу через збої у додатку "Дія", "Телеграф" вирішив розбавити ваш вільний час добіркою жартів та мемів про минувшу подію.

Продивившись реакції українців у соцмережі Х (колишній Twitter), варто зазначити, що більшість з приколів стосуються незмінного члена зіркового жюрі Андрія Данилка. Артист, якому вже не вперше доводиться давати оцінку учасникам Нацвідбору, цього року продовжив веселити своїх колег та глядачів.

Сидіти за столиком суддів Данилко вирішив у спортивному костюмі, кепці, "ковідній" масці і з пластиром на щоці, чим здивував українців. До того ж на голові співака красувався обруч з вушками, як в анімаційного героя Мікі Мауса, з рожевим бантиком.

"Я з цими вушками, така няшка тут сиджу!", – зізнався співак в ефірі Нацвідбору. До речі, Андрій Данилко вперше говорив цього разу українською і попросив присутніх не дуже критикувати його за суржик.

андрій данилко з вухами
андрій данилко з вухами
андрій данилко з вухами
андрій данилко у масці
андрій данилко у масці
андрій данилко у масці

"Я вчора тюкнув, поспав харашо і в мене тоже був чорний квадратік", — зізнався жартома цього дня 50-річний артист.

андрій данилко у масці
андрій данилко у масці

Запам'яталась цього дня, напевно, найбільша зірка Нацвідбору 2024, українська перекладачка жестової мови Катерина Заботкіна. Вона буквально передала українцям весь сенс пісень артистів, котрі виступали на сцені. В мережі її назвали однією з зірок цьогорічного шоу.

Згадали і про неодноразове повернення Jerry Heil на Нацвідбори. 2020 року співачка вирішила представити Україну з англомовною піснею Vegan, проте отримала найнижчі оцінки у фіналі. Минулого року артистка вдруге спробувала свої сили з піснею When God Shut the Door, але посіла третє місце. У 2024 році в дуеті з реперкою alyona alyona вона здійснила свою мрію, проте українці і тут пожартували.

Не всі українці голосували за цьогорічних переможниць. Хтось у мережі пожартував про шанувальників-мусульман, які кайфують від "Матері Терези", маючи на увазі конкурсну пісню дівчат Teresa & Maria.

Наостанок ще трішки приколів про Нацвідбір 2024, в тому числі про поламану "Дію".

Нагадаємо, що Україна на "Євробаченні 2024" виступить у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а сам гранд-фінал – у суботу, 11 травня.

Раніше "Телеграф" розповідав, як українці співають про "залізного генерала" Валерія Залужного та роблять з ним меми. Ми продовжуємо насміхатися над фейками, що поширюють про нього росіяни.