"Де кнопка "проголосувати за Сердючку": співачка "запалила" з прапором на Нацвідборі 2024 (відео)

Читать на русском
Автор
702
Вєрка Сердючка просто неймовірна
Вєрка Сердючка просто неймовірна. Фото Скріншот відео

Українці знову відправляють виконавицю на "Євробачення"

В суботу, 3 лютого, на сцену фіналу Національного відбору на "Євробачення 2024" вийшла зірка пісенного конкурсу Вєрка Сердючка. Андрій Данилко, який виступає під цим жіночим сценічним іменем, був у складі зіркового жюрі з "ковідною" маскою, разом з вагітною співачкою Джамалою та фронтменом гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергієм Танчинцем.

У якості легенди міжнародного конкурсу Сердючка разом з "мамою" знову "підняла" зал, в якому були присутніми як глядачі, так і судді. До речі, всі виступи Національного відбору були записані за день до "прямого" ефіру.

Цього дня виконавиця, яка у 2007 році представляла Україну на "Євробаченні" і зайняла друге почесне місце зі скандальною піснею Dancing Lasha Tumbai (росіянам здалося, що у ній Сердючка говорить "гудбай" саме їхній країні), передала привіт країні-господарці "Євробачення 2024" Швеції, виступивши з їхнім державним прапором синьо-жовтого кольору, і виконавши пісню під назвою Swedish Lullaby.

Українцям так сподобався цей виступ співачки, що в мережі навіть запропонували Вєрці Сердючці відправитись на міжнародний конкурс цього року. "Класна пісня і сам номер! Можна їхати на Євробачення", — пишуть у мережі.

Нагадаємо, що на Нацвідборі 3 лютого вже виступила переможниця "Євробачення 2004" Руслана з "Дикими танцями". Разом зі співачкою на сцені виступив танц-театр "Життя".