Схуд на 16 кг: MÉLOVIN збентежив глядачів стриптизом на сцені Нацвідбору (відео)

Читать на русском
Автор
1066
MÉLOVIN запалив на сцені Нацвідбору
MÉLOVIN запалив на сцені Нацвідбору. Фото Скріншот YouTube

Артист здивував своїм номером

Триває фінальний концерт Національного відбору на Євробачення 2024 року. Текстову онлайн-трансляцію ви можете читати на сайті "Телеграфа". А тим часом свою пісню та номер представив MÉLOVIN.

Як відомо, MÉLOVIN вже проходив шлях Нацвідбору та виграв у ньому — артист представляв Україну на Євробаченні 2018 з піснею "Under The Ladder", яка посіла лише 17 місце.

Після "військових" трансформацій та переходу на українську мову, MÉLOVIN помітно виріс і знову вирішив спробувати свої сили у Нацвідборі.

На сцені фінального концерту виконавець презентував свою пісню "DREAMER". І треба сказати, що номер в артиста вийшов цікавим і яскравим, більше того, він навіть використав елемент стриптизу, епатажно знявши піджак під час виконання пісні.

Під час спілкування з ведучими та суддями Нацвідбору MÉLOVIN також зізнався, що останнім часом скинув 16 кг ваги. Проте, за словами артиста, це не пов’язано із підготовкою до конкурсу, а сталося з інших причин.

Зазначимо, що у сьогоднішньому Національному відборі бере участь 11 фіналістів — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY та NAHABA. Учасники представляють свої номери разом із піснями, після чого відбудеться голосування.

Меловін, MÉLOVIN, Нацвідбір

Раніше "Телеграф" розповідав, що перед фіналом букмекери зробили свої прогнози, хто має вирушити на "Євробачення 2024" від України. Дізнайтесь, за кого єврофани "тягли руку" найбільше перед фіналом українського Нацвідбору.