Андрій Данилко повеселив "ковідним" образом на Нацвідборі і зробив несподіване зізнання (фото)

Читать на русском
Автор
1200
Андрій Данилко повеселив образом
Андрій Данилко повеселив образом. Фото Скріншот YouTube

Артист порадував незвичайним образом і зробив заяву

В Україні стартував Національний відбір на Євробачення 2024. Сьогодні буде визначено переможця, який представить нашу країну на пісенному конкурсі у Мальме. Спостерігати онлайн-трансляцію за фіналом Національного відбору ви можете на "Телеграфі".

Вже виступили перші чотири учасники — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA. Тим часом, під час коментування виступів виділився член журі Андрій Данилко. Цього року, як заявив артист, він уперше розмовляє на шоу українською мовою. При цьому Данилко помітно хвилюється, він попросив його по можливості виправляти.

Андрій Данилко, Нацвідбір

Також глядачів повеселив "ковідний" образ із чорною маскою. Як відомо, ця маска стала незамінним елементом образу Андрія Данилка з часів пандемії коронавірусу. Він носить її скрізь і навіть на зйомках. Знімає лише коли перевтілюється у свій образ Вєрки Сердючки.

При цьому Данилко вирішив порадувати глядачів ще одним елементом образу — він одягнув чорну кепку із кумедними рожевими вушками Міккі Мауса.

Данилко Нацвідбір

Зазначимо, що у сьогоднішньому Національному відборі бере участь 11 фіналістів — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY та NAHABA. Учасники представлять свої номери разом із піснями, після чого відбудеться голосування.

Раніше "Телеграф" розповідав, що перед фіналом букмекери зробили свої прогнози, хто має вирушити на "Євробачення 2024" від України. Дізнайтесь, за кого єврофани "тягнули руку" найбільше перед фіналом українського Нацвідбору.