Грошовий гороскоп Таро на лютий: Водолії будуть "у шоколаді", а Овнів можуть надурити

Читать на русском
Автор
43345
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на лютий 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на лютий 2024 року

Для більшості місяців буде важким

Лютий 2024 року обіцяє бути досить складним місяцем, коли багато хто може втратити гроші або потрапити в пастку шахраїв, однак у деяких навпаки все складеться дуже добре.

На це вказує фінансовий розклад карт Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на лютий 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на лютий

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає — у Вас у лютому можливі втрати, а хтось із оточення може обдурити, у тому числі й у фінансових питаннях.

Телець — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.

Близнюки — Путівник

Путівник вище мирських благ (серед яких і гроші), і попереджає, що на Вас може чекати просте аскетичне життя, фінансові обмеження, зниження доходів і анулювання ділових домовленостей.

Рак — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Лев — перевернутий Повішений

У лютому Вам може дуже хотітися зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви лише погіршите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Діва — Дев’ятка мечів

У лютому Ваші фінанси можуть почати співати романси, і Ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом Вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.

Терези — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Скорпіон — Десятка жезлів

На Вас незабаром може обрушитися ціла купа фінансових втрат і буде незрозуміло, чим усе закінчиться, — карта радить просто змиритися і прийняти всі майбутні перепрацювання та турботи.

Стрілець — перевернутий Туз мечів

У цьому положенні карта попереджає, що Ви можете досягти успіхів, але перемоги не принесуть Вам задоволення, у справах Ви можете бути успішними, але з людьми надмірно грубими, що обернеться конфліктами.

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Не будьте надто довірливими, хтось у Вашому оточенні може не бажати Вам добра і може незабаром Вас розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Водолій — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що лютий у Вас буде сприятливим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Риби — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати і неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в 2024 році за картами Таро.