Без жодних зусиль: як випрасувати одяг без праски

Читать на русском
Автор
1528
Якщо у вас немає праски, речі можна привести в порядок і без неї (зображення створено за допомогою ШІ)
Якщо у вас немає праски, речі можна привести в порядок і без неї (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як випрасувати одяг без праски.

Не завжди є можливість скористатися праскою, щоб випрасувати одяг. Наприклад, у подорожі, на дачі або в гостях. У таких випадках можна скористатися кількома простими лайфхаками, які допоможуть вам випрасувати одяг без праски.

Ось кілька порад, які допоможуть вам випрасувати одяг без праски:

  • Використовуйте мокру тканину. Натріть мокрою тканиною м'яті місця на одязі. Волога тканина допоможе розгладити складки.
  • Використовуйте прасувальну дошку. Якщо у вас немає прасувальної дошки, можна використовувати рівну поверхню, наприклад, стіл.
  • Використовуйте пар. Якщо у вас є парова праска, можна використовувати її, щоб випрасувати одяг без нагрівання. Просто направте пар на м'яті місця на одязі.
  • Використовуйте фен. Направте фен на м'яті місця на одязі на відстані 20-30 см. Теплий повітря допоможе розгладити складки.
  • Використовуйте холодильник. Покладіть м'ятий одяг у холодильник на кілька годин. Холодна температура допоможе розгладити складки.

Щоб одяг не м'явся, можна використовувати спеціальні засоби для прання, які містять антистатики. Антистатики допомагають запобігти утворенню складок на одязі.

З допомогою цих лайфхаків ви зможете випрасувати одяг без праски, навіть якщо у вас немає можливості скористатися праскою.

Раніше "Телеграф" розповідав, про прості кроки, як відчистити праску засобами із дому. Окрім цього, вас може зацікавити стаття про те як швидше прасувати речі.