День ангела Дмитра 29 січня: барвисті листівки та милі картинки для привітання близьких

Читать на русском
Автор
12720
Серед ваших знайомих точно є Діми, привітайте їх із Днем ангела
Серед ваших знайомих точно є Діми, привітайте їх із Днем ангела. Фото Телеграф

Привітайте близьких Дмитрів зі святом

Іменини Дмитра бувають кілька разів на рік. Один із них сьогодні, 29 січня, за новоюліанським календарем. Цього дня можна проявити турботу та увагу та привітати близьких Дмитрів із їхнім Днем ангела.

Зазначимо, що давні греки вважали, що ім’я Дмитро означає "посвячений богині Деметрі". Дмитро – наполегливий, винахідливий та з аналітичним складом розуму чоловік. Його наполегливість просто підкорює людей навколо, він завжди досягає своєї мети, незважаючи ні на що. Дмитру притаманний потяг до свободи, тому він важко переносить будь-які обмеження. Дмитро – надійний та добрий друг.

Цього дня, 29 січня, привітайте близьких та знайомих Дмитрів із Днем ангела. Мила листівка чи яскрава картинка з теплими словами побажань точно підніме настрій Дімі.

"Телеграф" підготував милі листівки, щоб ви могли відправити в месенджері або в соцмережі привітання чоловікові, братові, татові, другу, колезі чи коханому та створити святковий настрій.

З Днем ангела, листівки, картинки
З Днем ангела Дмитро, листівки, картинки, вітання
З Днем ангела Дмитро, картинки
З Днем ангела Дмитро, листівки
З Днем ангела Дмитро, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав, що сьогодні відзначається День Лаврентія Печерського. Дізнайтеся, чому сьогодні 29 січня не можна ображати та лаяти жінок.