Таропрогноз на 30 січня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає у вівторок

Читать на русском
Автор
2019
Прогноз Таро, на що всім чекати 30 січня
Прогноз Таро, на що всім чекати 30 січня. Фото telegraf.com.ua

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У вівторок, 30 січня 2024 року, у багатьох може бути вибуховий настрій та неприємні новини, проте інші навпаки зможуть зробити цього дня важливий та правильний вибір.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на тридцятий день січня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер подивіться, яку саме карту Ви обрали:

Зліва направо — перевернутий Паж пентаклів, перевернута Сімка кубків, перевернутий Туз жезлів

Перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що у Вас найближчим часом може бути безшабашний або навіть бунтарський настрій, через що складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не накручувати себе дуже сильно, щоб не наробити дурниць.

Перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що він застряг на роздоріжжі і може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу карта випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Перевернутий Туз жезлів

Якісь можливості у Вашому житті незабаром можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.