Ми завжди робили це неправильно: як треба варити сосиски

Читати російською
Автор

Все набагато простіше та швидше

Ароматні соковиті сосиски з картопляним пюре люблять і дорослі, і діти. Перед вживанням ми їх завжди варимо.

Виявляється, ми завжди робили це неправильно та смакові якості сосисок не розкривалися. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно їх зварити без втрати смаку та аромату.

Як правильно варити сосиски

Дуже важливе питання, яке впливає на смак продукту, — у якій воді відварювати сосиски. Щоб оболонка їх не луснула, слід уникати різкої зміни температур. Тому сосиски не можна кидати в гарячу воду або в окріп прямо з холодильника.

У цьому випадку існує велика ймовірність того, що оболонка сосиски швидко розшириться та трісне. Це означає, що сік і жир з продукту витече у воду і продукт стане несмачним.

Тому сосиски найкраще класти в теплу або прохолодну воду, довести до кипіння і вимкнути. Такі сосиски будуть готові до вживання та вийдуть соковитими, а не сухими.

Також важливий момент – не переварити сосиски. В цьому випадку вона лусне, сік витече і на вашій тарілці опиниться "гумовий чобіт".

Заморожені сосиски не варто розморожувати перед варінням – у цьому випадку вони втратять надто багато вологи. Найкраще залити їх холодною водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.

Раніше ми розповідали, як вибрати якісні сосиски. Ці хитрощі вам знадобляться.