Гороскоп на 28 січня: егоїстичним Тельцям не пощастить, а ось Водоліям удача посміхнеться дуже широко

Читати російською
Автор

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку правильно розставити пріоритети

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 28 січня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Фінансово ви можете досягти значних успіхів. У роботі та бізнесі вам може посміхнутися удача: вона допоможе знайти можливості для підвищення доходів. У другій половині дня доля подарує вам шанс стати кращими. Не забудьте скористуватися цим.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Хоча день буде непростим і непередбачуваним, правильне розміщення пріоритетів допоможе вам досягти своїх цілей. Егоїстичних людей удача обійде стороною. У коханні важливо проявляти щедрість та увагу, особливо до другої половинки. Телець спіймає удачу за хвіст зовсім скоро.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У стосунках усе спокійно, але у роботі можливий невеликий хаос. Важливо бути відкритим для партнерства, допомагати колегам та товаришам по службі розв'язувати їхні проблеми — вони будуть готові відгукнутися на вашу підтримку в найближчому майбутньому.

Рак (22 червня — 22 липня)

Сьогодні не вдалий день для активної роботи, так що не варто себе перевантажувати. Важливо дати собі відпочинок та час для розслаблення, щоб уникнути напруги, яка може відволікти та призвести до проблем. Увечері приділіть час улюбленому захопленню.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Розпочинайте день з прибирання та організації. Інакше дрібниці можуть порушити вашу гармонію. Тим Левам, хто шукає кохання, варто проявити рішучість. У другій половині дня не варто скупитися, якщо йдеться про задоволення вашої другої половинки.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Іноді зранку на думку спадає відчуття, що щось не так. Сьогодні краще відразу придушити безпричинні занепокоєння, щоб не гаяти часу на непотрібні роздуми. Астрологи рекомендують позбутися зайвої чутливості.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Прагніть бути чесними перед оточуючими. Брехня може принести великі неприємності. Якщо вранці з’являються тривожні думки, не давайте їм розвиватися — до обіду вони розсіються. Ближче до вечора у вас з’являться нові можливості кар’єрного зростання. Терези будуть найщасливішими до кінця січня 2024.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Вранці можуть виникнути неприємні думки, які можна розсіяти, зайнявшись справами. Краще не замислюватися надто багато про минуле і зосередитися на сьогоденні. На вас чекають зміни у багатьох справах, які давно стояли на місці. У Скорпіонів будуть перешкоди у справах ближче до лютого 2024.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Через дисонанс між нічними світилами можуть виникнути нові проблеми в різних сферах життя. Тому необхідно утриматися від поспішних рішень та зосередитись на поточних завданнях. Краще відкласти початок нових справ до більш слушного моменту.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Астрологи рекомендують вирішувати будь-які конфлікти якнайшвидше. У такі моменти важливо уникати негативу та навчитися прощати тим, хто завдає біль. Настав час для переосмислення та зміни напряму.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цей сприятливий день може допомогти вам знайти ваше справжнє покликання або знайти нові захоплення. Сьогодні заняття та робота допоможуть відволіктися від проблем та зосередитись на майбутньому. У кар’єрі відкриваються нові перспективи для розвитку.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Ця неділя відзначена як початок шляху до нової реальності, до нового майбутнього. З урахуванням зміни положення нічних світил є ймовірність настання сприятливих подій. Не варто зупинятися на місці, а слід йти вперед і займатися тим, що приносить задоволення.