Чотири знаки Зодіаку залишаться без пари у високосний 2024 рік

Читать на русском
Автор
16446
Близнюки, Терези, Скорпіони та Риби явно не хочуть цього
Близнюки, Терези, Скорпіони та Риби явно не хочуть цього. Фото Freepik

У когось будуть завищені очікування, а хтось потопатиме у власних фантазіях

Будь-який рік приносить зміни до різних сфер життя. Високосний 2024-й не є винятком: він обіцяє період великого, чистого кохання, але не цим чотирьом представникам зодіакального кола.

Астрологи розповіли, що залишаться на самоті в рік Зеленого Дракона люди, які народилися під сузір’ями Близнюків, Терезів, Скорпіона та Риб. Про це пише ukr.media.

Близнюки

Близнюки можуть зіткнутися з посиленою невизначеністю у стосунках. Нові знайомства виявляться надто нестабільними, що перешкоджає встановленню довгострокових зв’язків. Прагнення Близнюків до змін може заважати знайти справжнє кохання. Гороскоп для Близнюків на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Терези

2024 рік може бути для Терезів справжнім випробуванням, оскільки пошук ідеалу виявиться важким завданням. Нав’язливі думки про недоліки в потенційному партнері створять перепони для справжнього кохання. Тому Терези проведуть рік у мріях про ідеального партнера, замість того, щоб довіритися своїм почуттям. Гороскоп для Терезів на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Скорпіон

Скорпіони встановлюють високі стандарти для своїх партнерів, чим ускладнюють початок стосунків. Для них 2024 рік може бути складним через завищені очікування, що стане перепоною для початку будь-яких стосунків. Скорпіони можуть зіткнутися з проблемою неприйняття своєї половинки такою, якою вона є. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Риби

Риби створюють барвисті образи взаємин у своїй голові, часто потопаючи у власних фантазіях. Для них це може стати справжнім випробуванням, оскільки їхні мрії не завжди відповідають реальності. Риби можуть зустріти хорошу людину, але швидко відмовляться від неї, помітивши перші невідповідності з картиною у своїй голові. Гороскоп для Риб на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку озолотиться у січні 2024. До кінця місяця їм усміхається удача.