Найвдаліші дні у лютому 2024: всього їх два

Читать на русском
Автор
9078
Названо дні сили у лютому 2024 року
Названо дні сили у лютому 2024 року. Фото Pixabay

Астрологи радять придивитися до двох дат в останньому зимовому місяці

У лютому, на жаль, на нас чекають лише два сприятливі дні, порівняно з 8 небезпечними днями, згідно з астрологією. Але це, звичайно, не привід занурюватися у себе і сидіти на місці рівно. Загалом місяць збереже позитивну енергетику, оскільки нічні світила лише трохи зменшать свій творчий імпульс.

Астрологи назвали два дні сили у лютому 2024 року, пише dailyhoro. В ці доби вдало розпочати життя з чистого аркуша та відмовитися від шкідливих звичок. Удача супроводжуватиме у всьому 2 і 6 числа.

2 лютого — дзеркальна дата (02.02.2024)

При впливі енергії Двійки всі справи процвітають, при цьому люди проявляють велику силу, особливо на самоті. Імовірність подолання труднощів і досягнення успіху у фінансових чи робочих справах вища за звичайну. Цей день сприятливий для відряджень, покупок, початку чогось нового чи завершення важливих завдань. Натхнення, сила та впевненість у собі будуть на високому рівні.

6 лютого — перехід Меркурія у знак Водолія

Меркурій у цей день створює ідеальний час для роботи, покупок, спілкування, подорожей, відпочинку та пошуку нових захоплень. Краще 6 лютого не гаяти часу даремно, а активно займатися тим, що приносить задоволення, і завершити важливі справи. Цього дня особливо успішними та продуктивними стануть ті люди, хто проявить відповідальність та рішучість.

Раніше астрологи розповіли, яких знаків Зодіаку удача не супроводжуватиме до кінця січня. "Чорна смуга" буде у 4 представників гороскопа.