Таких одразу 5: ці знаки Зодіаку будуть найщасливішими в кінці січня

Читать на русском
Автор
63947
кадр из фильма

Вони можуть враз вирішити проблеми та реалізувати свої мрії

Кінець січня 2024 року загалом виходить досить вдалим, але для представників одразу п’яти знаків Зодіаку це буде неймовірно сприятливий та щасливий період.

Йдеться про такі знаки як Овен, Діва, Терези, Водолій та Риби. Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 22 по 28 січня 2024 року.

Овнам випала Королева пентаклів

Це дуже впевнена в собі і практична королева, здатна домагатися задуманого, — і вона обіцяє Вам найближчого тижня сили та можливості просуватися на шляху до своїх цілей. Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Дівам випала Двійка жезлів

Згідно з тлумаченням цієї карти, Ви цього тижня зможете розумно розпорядитися накопиченим досвідом, щоб зробити теперішнє життя трохи кращим. Можливо, саме тепер Ви дозрієте зайнятися новою справою, і вона матиме всі шанси на успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Терезам випала перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про допущену помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. Більше того, у Вас ось-ось може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Водоліям випала перевернута П’ятірка пентаклів

Незабаром у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, можливо, саме зараз почнете одужувати.

Рибам випала перевернута Сімка мечів

У цьому положенні карта каже, що незабаром якась неприємна ситуація у Вашому житті врівноважиться. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.