Лише три інгредієнти і трохи часу: ароматне горіхове печиво до чаю

Читати російською
Автор

Процес приготування не займає багато часу

Коли є бажання приготувати щось смачне до чаю, а необхідних продуктів вдома не знайшлося, зробити смакоту можна буквально з нічого. Так, наприклад, можна приготувати манник із бюджетних продуктів або звернути увагу на розсипчасте горіхове печиво.

Таке печиво цікаво буде приготувати з дітьми, а сподобається воно кожному члену сім'ї. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати горіхове печиво

Інгредієнти:

  • 150-160 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 80 г подрібнених волоських горіхів;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 3 ст. л. цукрової пудри;
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Змішати розм'якшене вершкове масло з дрібкою солі та ванільним цукром.
  2. Додати цукрову пудру, збити до утворення пишної маси.
  3. Додати подрібнені волоські горіхи, перемішати.
  4. Поступово додати борошно та перетерти суміш у крихту — вона має вийти м'якою та розсипчастою.
  5. Сформувати з тіста кульки розміром з волоський горіх, викласти на деко застелене пергаментом.
  6. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин, залишити охолонути.
  7. Обваляти печиво у цукровій пудрі та можна подавати до столу.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.