Астрологи назвали 8 найнебезпечніших днів у лютому

Читать на русском
Автор
2918
Лютий буде вкрай насиченим місяцем у плані небезпечних астрологічних подій Новина оновлена 26 січня 2024, 06:50
Лютий буде вкрай насиченим місяцем у плані небезпечних астрологічних подій. Фото Freepik

У такі доби не можна починати нових справ і ризикувати

У лютому очікується чимало планетарних впливів, що несуть із собою несприятливі моменти. Такі події трапляються дуже рідко, тому варто бути особливо обережними.

Лютий обіцяє бути неабияк насиченим у сенсі інтенсивних астрологічних подій, пишуть експерти видання dailyhoro. Усього їх 8, тому важливо розібратися, як уникнути можливих проблем у ці дні в останньому місяці зими 2024.

5 лютого — з’єднання Плутона та Меркурія

Ми можемо зіткнутися із серйозними труднощами у сфері стосунків та спілкування. Це призведе до почастішання конфліктів, посилить прагнення людей захищати свою точку зору у розмовах та ускладнить порозуміння.

13 лютого — перехід Марса в знак Водолія

Ми можемо відчути втрату мотивації та продуктивності. Цього дня краще постаратися подолати лінощі.

14 лютого — Марс у з’єднанні з Плутоном

Цей день буде насичений боротьбою та конфліктами, ймовірно, що люди прагнутимуть частіше наголошувати на своїй перевазі перед оточуючими. День усіх закоханих стане часом самовихваляння, хвастощів і прагнення до безпричинної домінації, з бажанням підкорити всіх навколо.

16 лютого — Венера переходить у знак Водолія

Ми можемо відчути значне зниження енергії. Можливі проблеми із психічним здоров’ям. Будьте пильні, підтримуйте себе та близьких, не падайте даремно духом.

17 лютого — Венера у з’єднанні з Плутоном

Постарайтеся провести цей день на самоті якомога довше, особливо якщо ви схильні до впливу чужого настрою, відчуваєте труднощі з енергетичними вампірами та не можете їм ефективно протистояти.

22 лютого — Венера у з’єднанні з Марсом

День, що характеризується відсутністю сприятливих умов для дипломатії та пошуку компромісів у спілкуванні. Проявиться багато конфліктів, егоїзму, дратівливості, грубості та хамства, особливо на дорогах.

23 лютого — перехід Меркурія в знак Риб

У багатьох людей можуть виникнути фінансові труднощі, тому краще утримуватись від безпричинних покупок. У цей час ризиковано проводити фінансові угоди. Вони можуть завершитися невдало.

28 лютого — потрійне з’єднання Сонця, Меркурія і Сатурна

Найризикованіший день місяця. Можливий хаос у різних аспектах нашого буття. Будьте обережні в цей день і уникайте зайвих ризиків.

Раніше астрологи розповіли, яких знаків Зодіаку удача не супроводжуватиме до кінця січня. "Чорна смуга" буде у 4 представників гороскопа.