Забудете дорогу до перукаря: три способи підрівняти кінчики волосся своїми руками

Читати російською
Автор

Впорається кожна дівчина

Іноді жінки підрівнюють кінчики волосся у перукаря. Однак це можна зробити і вдома своїми руками. "Телеграф" вже розповідав, як підстригти чубок і не засмутитися, а сьогодні ділиться лайфхаками, як підрівняти кінчики волосся в домашніх умовах.

Як виявилося, є три способи, як підрівняти кінчики волосся вдома, пише UkrMedia. Вам знадобляться гребінець, гумки, ножиці та дзеркало. Пропонуємо дізнатися про це детальніше.

Спосіб №1

Вимийте голову, або добре зволожите волосся, воно має бути вологим. Нагніться головою вниз, розчешіть волосся зверху вниз і починайте акуратно підрізати кінчики. Найкраще, якщо ви будете в цій позі бачити своє волосся, щоб контролювати зріз. Найкраще відрізати кінчики волосся зліва направо.

Спосіб №2

Цей спосіб підійде, якщо у вас довге волосся. Зав’яжіть хвіст на потилиці, волосся теж має бути вологим. Через невелику відстань зав’яжіть ще одну гумку, а потім ще одну. Остання гумка має бути в кінці волосся, там, де ви збираєтеся зробити зріз. Підніміть хвіст вертикально над головою і відріжте кінчик.

Спосіб №3

Розчешіть вологе волосся, потім закрутіть його в джгут на маківці за годинниковою стрілкою. Тримайте закручене волосся вертикально над головою і зріжте кінчик. Потім розпустіть, розчешіть і знову закрутіть проти годинникової стрілки. Якщо залишилися якісь пасма, що стирчать, то їх потрібно зрізати.

Раніше "Телеграф" розповідав, що названо наймоднішу зачіску 2024 року. Ідеальна стрижка та укладання для волосся.