День ангела Оксани 2024: милі листівки та картинки, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
19220
Привітайте Оксан із Днем ангела
Привітайте Оксан із Днем ангела. Фото Телеграф

Подаруйте настрій милою листівкою

Цього року за новоюліанським церковним календарем День ангела Оксани відзначається 24 січня. Однак, якщо ви не перейшли на новий календар чи просто забули привітати близьких 24 січня, можна це зробити і сьогодні, 6 лютого. Раніше саме цього дня (6 лютого) відзначали День ангела Оксани/Ксенії.

Це День преподобної Ксенії Римської, яка жила у V столітті, вона була дочкою римського сенатора. Ще юною дівчина вирішила, що хоче присвятити своє життя служінню Богу. Вона втекла з дому від деспотичного батька та оселилася в Олександрії, де збудувала церкву і стала діаконесою.

День ангела — це чудовий привід нагадати близьким про своє тепле ставлення, любов і турботу. Подаруйте гарний настрій знайомим та рідним Оксанам, надіславши їм у месенджерах чи соціальних мережах милу листівку та теплі слова привітань. Побажайте Оксанам щастя, любові, здоров’я, радості та мирного неба від щирого серця і супроводьте своє привітання барвистою листівкою.

"Телеграф" підготував добірку красивих картинок та листівок, щоб ви могли привітати мам, сестер, дружин, колег, подруг чи знайомих, які носять ім’я Оксана. Подарувати гарний настрій та виявити турботу так просто.

День ангела Оксани, листівки, привітання
День ангела Оксани, картинки, листівки
День ангела Оксани, картинки, листівки, вірші, привітання
День ангела Оксани, картинки
День ангела Оксани, картинки, листівки
День ангела Оксани, картинки, листівки, вірші, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у січні 2024 року. Що відзначають, і коли відпочивають українці, календар.