День ангела Ксенії 2024: милі побажання та ніжні листівки, щоб привітати коханих

Читати російською
Автор

Подаруйте настрій милою листівкою

Цього року за новоюліанським церковним календарем День ангела Ксенії відзначається не 6 лютого, а 24 січня. Це День преподобної Ксенії Римської, яка жила у V столітті, вона була дочкою римського сенатора. Ще молода дівчина вирішила, що хоче присвятити своє життя служінню Богу. Вона втекла з дому від деспотичного батька та оселилася в Олександрії, де збудувала церкву і стала дияконесою.

Цього дня прийнято вітати Ксеній із їхнім Днем ангела. Щоб порадувати близьких та коханих, які носять це ім’я, можна надіслати їм милу картинку з привітаннями чи мальовничу листівку.

Проявіть увагу та турботу про своїх рідних та близьких Ксенії, відправивши їм у месенджері або в соцмережах гарне привітання з теплими словами та побажаннями. А заразом і нагадайте, що цього року свято відзначається на два тижні раніше.

"Телеграф" підготував добірку гарних привітань у картинках із теплими словами та віршами, щоб ви могли відправити мамам, сестрам, дружинам, подругам чи колегам з ім’ям Ксенія.

Телеграф

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у січні 2024 року. Що відзначають, і коли відпочивають українці, календар.